Info om tilmelding

DRIVERZ er en af de køreskoler i Aarhus, der har den højeste beståelsesprocent, og vi går højt op i, at du føler dig tryg og godt informeret gennem hele forløbet. Det er vigtigt, at du kommer godt fra start – her er lidt information, som kan hjælpe dig til at komme godt i gang og forberede dig på forløbet.

Teori hos DRIVERZ
29 lektioner i teori fordelt over 8 gange i teorilokalet. Holdstart kan ses på vores klasse/lynholdsskema, og efter holdstart, bestemmer du selv hvor ofte, og hvilke dage du vil til teori, blot det er indenfor DRIVERZ åbningstid. Der skal dog være sammenhæng mellem teori og kørsel, dvs. at teorien til motorvej skal gennemføres, før du skal køre på motorvej, men det skal vi nok hjælpe dig med at styre. Du får desuden en lektionsplan, så du hele tiden kan følge med i dit forløb.

Al undervisning foregår på storskærm med en kørelærer som underviser.

Køretimer hos DRIVERZ
16 lektioner på vej, hvor du bl.a. lærer at køre i kryds, på motorvej og i mørke.

Manøvrebane
Du skal i forløbet igennem 4 lektioner på manøvrebane, hvor du lærer at betjene bilen. Første gang til teori vil du få datoen til banen. Banen ligger i Odder, ca. 25 minutters kørsel fra Aarhus. Alle elever bliver hentet ved DGI-huset og kørt til Odder..

Glatbane
Til sidst skal du på glatbane, hvor du lærer at kontrollere bilen under vanskelige forhold. Glatbanen foregår i Viborg, og du vil blive hentet i bus. På banen er der pause med mad og drikke.

Førstehjælp
Fra den 01.10.2006 blev færdselsloven ændret, således at alle førstegangserhververe af kørekort skal have deltaget i færdselsrelateret førstehjælpskursus på minimum 8 lektioner af 50 min. Du skal have dit førstehjælpsbevis, før du kan gå til teoriprøve. Læs mere om førstehjælpskursus.

Praktisk information
Før du kan komme til teoriprøve skal du fremskaffe et pasfoto i størrelsen 3,5 x 4,5 cm, s/h eller i
farve samt en lægeerklæring, som du skal have lavet ved din egen læge. Billedet skal medbringes til lægen. Vi skal også bruge dit førstehjælpsbevis.

Dette var lidt kort information om hvad du skal igennem, når du tager kørekort hos DRIVERZ. Der vil løbende komme mere information under hele forløbet. Skulle du have andre spørgsmål nu, er du altid meget velkommen til at sms’e, ringe eller skrive til os på mail.

Endnu engang tak for at du valgte køreskolen DRIVERZ.

Vi glæder os til at se dig!


  • BRUG FOR HJÆLP?

    Ring på 28 12 03 64 eller udfyld kontaktformularen!

  • FINANSIERING

  • FØRSTEHJÆLP